Daisypath - Anniversary

~~welcome to my page~~

Wednesday, March 16, 2011

wat?

what i feel now----->i'm so darn bored - tired of waiting - feel like wanna eat icecream at beach - wat spa & massage pon ok gak lol - no frens to hang out-'esei students tak marking lagi,MALAS nk marking' - planning to do LP for da whole week tp haram x buat2 lg - wanna prepare for my toastmaster assignments 9 n 10 (quite tough though) huhu kill me!shit - kinda miss someone(tp sure dia x miss ak, useless! - miss parents n home, kinda homesick - feel like wanna quit study nk duk umh tgu org msuk minang if possible n if any la h0ho - lastly i dun wanna do anything.nk tdo jek. qada y lps2. huhu . sabar2. 3 minggu ja lagi duk skola tuh. aaaaaa..*pengsan* (sbb byk sgt pkir.haha)

4 comments:

sibhuscollection said...

"kinda miss someone(tp sure dia x miss ak,"- awat ni tas, hg rindu kt sapa ni?buah hati hg ka?ki3 =p

nutasa said...

rindu kt sibah lor..=p rndu giler kt awk..hihi sibah sht ke? lame x dgr kabar.

sibhuscollection said...

haha..dan2 rindu kt kmi..ketuk pale kang...haha..=p alhamdulillah, skg ngaja..mpa jgn lelah2 ngat, tu xkawin lg, nti da kawen bru leh lelah2 sb nk bina family da..ki3 =p maintain cute naa ^^

nutasa said...

haha kalo dh kawen xpe..xlelah dah. sbb laki ade kt sbelah=) kalo lelah peluk je la laki ak.hahhaha u t00 babe, stay cute!